HomeVW-busEen trotse Tukker op de fiets Log in

Comments

Een trotse Tukker op de fiets — 4 Comments

 1. Hoi Nardi

  Wat een prachtige foto’s van een schitterende omgeving.
  Mooi dat Twentsche landschap , maar dat wisten we al.
  Dat boerderijtje naast die bloemenfoto ( volop bermbloemen) , dát boerderijtje bedoel ik. Hébbe………
  Jammer dat het zo ver van schiphol is . ( ivm. Harco )
  En dan de vogels ………
  Ik denk de Buizerd op tak te zien , daarnaast de bruine kiekendief , dan twee kievieten in 100% tegenlicht , en dan de Gaai ( “Vlaamsche” is vervallen in Ornithologenland )

  Ik zie dat jullie genieten van het landleven ……Prima om te zien .
  Have fun…………

  • Hallo Nardi

   Ik denk dat Frits met zijn buizerd verkeerd zit. Zo hoog op de poten lijkt meer op een sperwer of havik.Maar ja, hoe betrouwbaar is een kleurenblinde? De Kiekendief lijkt juist evenals de kieviten. Waarom Vlaams bij de gaai niet meer mag beschouw ik als een ergerlijke vorm van discriminatie.

 2. Jullie tips in mijn bijna onbeduimelde vogelboeken bekeken.
  Ik ga voor 1) Arend, volwassen exemplaar. 2) Bruine kiekendief (ik kan hier geen foto plaatsen, maar ik had er nog een vanaf de rug gezien). 3. Kievit: ik dacht dat het een roofvogel was aan zijn vlieggedrag te zien, maar die vliegen niet in paartjes van 2 toch? Ik heb er namelijk dezelfde dag meer gezien en nu ik de vogelboeken er op nasla? De witte vleugels en onderkant was opvallend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>