HomeArtrose e.a. ongemakkenBH = Broeder Harco en R2-D2 Log in

Comments

BH = Broeder Harco en R2-D2 — 5 Comments

 1. Ik lees nu net deze berichten.
  Wat spannend allemaal.ik hoop dat je er baat bij hebt. Misschien eindelijk wat minder pijn.
  Heel veel sterkte.
  Liefs Tjepje

 2. Gelukkig is operatie deel 1 geslaagd en is het op naar deel 2. Dat zal er zo te lezen ook wel van komen en dat wordt dan nog flink doorbijten voor jullie allewee. Maar ja, als je dan veel minder pijn hebt en dat beter zelf kunt regelen. Met een fikse pluim ook voor broeder Harco. Is er iets dat hij niet kan?
  Wat hebben jullie een fantastische tuin trouwens en al die vogels, heerlijk.
  Groetjes, Marjan

 3. Ja, geweldige “hubby” heb ik he? Vandaag op de kop af 13 jaar getrouwd met die kanjer. Hij gaf mij een tablet cadeau, de lieverd, zodat ik handiger uit de voeten kan. Ook in bed, in het ziekenhuis, met e-boek en (maar… er staan nog zeker 20 papieren Noorse boeken om te lezen), in de VW-bus. Met Harco ben ik in goede handen én hij denkt heerlijk mee! En dat, terwijl hij op zijn werk bere druk is. Gewoon inlijsten 😉

 4. Pingback:Eindelijk: een gewassen kuif! – nardieshuis.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>