HomeVW-busKleivgrendsvegen til Torsdalen: bevers & sneeuw Log in

Comments

Kleivgrendsvegen til Torsdalen: bevers & sneeuw — 2 Comments

  1. Hei Nardi,
    Had je op NRK dat verhaal nog gelezen een paar weken geleden over de jonge zwemster die in een meertje door een bever is aangevallen en gebeten? Dat zag er behoorlijk pittig uit. Na zo’n verhaal durf je geen meertje of riviertje meer in. Niet met bevers in de buurt althans.
    Groetjes.

  2. Ha Marjan,
    Ja, dat nieuws over die bever-aanval heb ik op de NRK gelezen. Ik heb de foto opgeslagen en ga deze nog wel op mijn blog gebruiken, want ik heb vast nog meer bever-foto’s! Die beesten zijn pittig aanwezig in Zuid Noorwegen. Wij hadden de bever-aanwezigheid nog nooit zo nadrukkelijk gezien. Het arme meisje! Ze was flink gebeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>