HomeVW-busPas op dat het niet saai wordt! Log in

Comments

Pas op dat het niet saai wordt! — 1 Comment

  1. Geweldig idee een Volvo V40, die diesel van ons heeft 500.000 km gedraaid, zonder centje pijn, nou, die ene keer dan, dat Rob me belde ergens midden in de rimboe van t Franse land: “Schat, hij doet t niet meer, er komt rook onderuit de motorkap”! Nou, daar kon Volvo niets aan doen, er was n.l. een slang van het koelsysteem afgeschoten et voilà , dáár sta je dan! Alle zuigers moesten vernieuwd worden, dat kost in Frankrijk 1800 ballen en in Nederland dubbel zoveel. Vergeet niet dat die auto àlle verbouwingen karren heeft getrokken met zand, stenen, hout, tegels, dakpannen, je wil niet wéten zoveel, heuvel op, heuvel af! Ons motto was;”één, twéé, drie: Déchetterie!” Dat betekent de stort!
    Dus voor jullie samen: Van harte met zo’n fantastische auto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>