HomeVW-bus“Vrije” kampeerplek naar Frans-Spaanse vluchtroute Log in

Comments

“Vrije” kampeerplek naar Frans-Spaanse vluchtroute — 3 Comments

  1. Lieve Ron & Jocé,
    Vergeet het met die Track and Trace! Wij zijn niet te volgen. Wilden we vandaag op Frans grondgebied lopen? Kwamen we vet dik in de wolken terecht. Die VW-bus kun je omkeren! We zitten nu op Spaanse bodem, ver in de bergen, bij een vluchthut… en die heeft WIFI! Hebben we zomaar verbinding met de buitenwereld, die nog amper snapt waar we ons begeven.
    De pech is, dat er sinds 18 uur enorme valwinden over onze VW-hut donderen. Stofwolken alom. Gelukkig hoeven we de deur niet meer uit! Eerst maar eens dineren “aan boord” (we blijven in scheepstermen spreken) en dan een nieuw blog maken. FF geduld a.u.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>