Home2016 BlogsHet is nooit één apparaat Log in

Comments

Het is nooit één apparaat — 2 Comments

    • Gelukkig zit mijn score tussen de 20-30 verhuizingen (of meer? ik ben de tel kwijt), dan wordt dit risico “op alles tegelijk” wat verspreid… Hoewel, verhuizen is een ingrijpende en dure “grap”. Dus “verspreid” geldt niet voor de portemonnee. In ieder huis kan inbouwapparatuur uit hetzelfde jaar zijn, maar… dan blijft de stofzuiger lopen, zou je denken? Nee, want iedere verhuizingen kost er gewoon één. Nieuwe vloer, cement zuigen, grof werk, teveel uren, warm geworden en boingj! Dus… wil je ooit advies over een merk stofzuiger en mijn ervaring er mee? Shoot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>