HomeVW-busModderend 2017 in! Log in

Comments

Modderend 2017 in! — 2 Comments

  1. Hoi Nardi,

    Zo te lezen doet de busmuts het goed en zo te zien kun je weer vele mooie plaatjes schieten. Hier schieten ze hele andere dingen. Wij hopen de ruiten heel te houden vandaag. Er wordt de hele avond al zeer zwaar vuurwerk afgestoken. Dat beloofd wat voor middernacht. Ik denk niet dat het vuurwerk dan al op is. Veel plezier op Ameland en een goede jaarwisseling toegewenst,

    Marjan

    • Ha Marjan,
      Het was op Ameland, waarschijnlijk dankzij de toeristen, vanaf 9 uur ook bal met vuurwerk. Als dát geld nu eens in de vluchtelingenhulp wordt gedoneerd! Het siervuurwerk om 12 uur was mooi genoeg. Wij hebben vanaf “onze” duinpan meegenoten met kleurige beelden 2017 in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>