Home2017 BlogsHellup!!! Mijn man is klusser Log in

Comments

Hellup!!! Mijn man is klusser — 1 Comment

  1. Marineke kwam met een oplossing. Zeilboten die geen douche hebben of in de tropen varen, hebben zo’n douchezak. Die kun je aan de giek hangen. Je weet wel, dat ding dat dwars op de mast staat. En daar hangt ie dan in de zon te warmen, zodat jij aan het eind van een warme dag kunt douchen.
    Nou, Marineke adviseerde om zo’n douchzak te vullen met dat 100 graden water uit de keuken, naar boven te rennen en dan te douchen. Véél sneller dan wachten op water dat nog naar boven moet marcheren in slakkentempo.
    Klein probleempje. Wij voeren alleen in koude wateren en zijn niet in het bezig van zo’n douchezak. Bovendien had ie dan nog op ARKA! gelegen, want die is verkocht met inboedel. Wachten op een nieuwe ketel dan maar?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>