Home2017 BlogsHut-impressie: Korsberghytte Log in

Comments

Hut-impressie: Korsberghytte — 2 Comments

    • Ik vond het een hele bijzondere ervaring! Inderdaad heerlijk, maar ook onwezenlijk. Zo sereen stil. Nu is Korsberghytta geen prettige omgeving “voor alleen op pad”. Het weer spookt daar. Waarschijnlijk omdat het rondom omringt is door bergen. Een soort bedenkelijk dal. Ook nu was er weer mist. De sneeuw ligt er ook nog pittiger dan 5 km verderop. Het smaakt naar meer! Helaas mag ik in deze rustige tijd niet in de andere hutten op de Rondane wegens die bevallingstijd van de villrein. In het najaar kan ik wél in die hutten. Zo’n hut als Storgrytdalseter zal dan misschien leeg zijn. Mijn uitrusting is beter geworden door de jaren heen, dus ik kan een nat gebied rond Storgrytdal beter aan. Die hoge Meindls? Had ik eerder moeten hebben! Ik sjouw nu zó door. Volgens mij heb jij wel door, dat ik met “bakken” geniet hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>