Home2017 BlogsVuludalsbua: bij twijfel verstand gebruiken Log in

Comments

Vuludalsbua: bij twijfel verstand gebruiken — 3 Comments

 1. Prachtig, die taigagaai! Bijna een palindroom. In m’n volgende lange weekend ga ik ook naar Rondane – ik wil ‘m ook zien.

  • Ik vond zijn vlucht prachtig. Die oranje staart is namelijk heel opvallend. Hij bleef aardig lang keutelen rond de zelfde plek. Mijn loopschema is geen Noors-schema, maar een treuzel-schema. Kan ik wél foto’s maken. Ik las in een vogelboek (de boekhandel in Tynset was blij met mij) dat de Taigagaai niet zo schuw is, omdat hij weet dat hij voedsel bij mensen kan halen.

 2. Nóóit geweten van jouw apekooi!
  Ik zat meestal als eerste op de bank, maar meed de evenwichtsbalk,
  Had ik een broertje dood aan, boven in de ringen slingeren
  kwam mij beter uit.
  Leuk dat je dat oprakelt, nooit meer aan gedacht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>