Home2017 BlogsGapahuk Log in

Comments

Gapahuk — 2 Comments

  1. Ha, als hobbybrouwer met K&K-blikken ben ik ook verzot op geinige biertjes. Hoe hoppiger hoe beter. Kost wat maar dan heb je ook wat.

    • Ik heb Harco deze week een foto gestuurd van een grote zak met kurken. Zoiets kun je toch alleen in een land kopen, waar alcohol peperduur is en op zondag niet wordt verkocht? Volgens mij wordt het met dergelijke regels pas leuk om te brouwen en de consumptie op te schroeven. Wij waren toch ook zo verbaasd, dat jij alle materialen in grote hoeveelheden kon kopen om jouw bier te brouwen? Niet eens zo prijzig! Nou, die leuke lokale biertjes, zoals van Atnaøl? Alsof je een emmer leeggooit! Ik heb er in 2 weken 3 gedronken. Smaken prima. Inderdaad: “Kost wat, heb je ook wat”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>