Home2017 BlogsTralies versus open natuur Log in

Comments

Tralies versus open natuur — 2 Comments

  1. hola Nardi, Que tal? Zo handig wanneer je de taal een beetje begrijpt/spreekt, toch? Ik vond je opmerking heel grappig. LEO op een Escuala Infantil wil namelijk zeggen dat ze op de basisschoolmuur met blije letters aangeven dat ze daar leren lezen (leo = ik lees….).
    Die tralies voor ramen zijn trouwens voor zover ik weet standaard hekjes bedoeld om dieren buiten te houden. Je ziet ze echt op elk huis, ook in elk pittoresk vredig dorpje. Niets om somber van te worden denk ik.

  2. Toch een woordje Spaans geleerd: “LEO”! Ik boek vooruitgang. Beesten? Écht waar, midden in de steden? Ook op binnenpleinen? Mocht ik weer meegaan, dan sleep ik er Spanjaarden bij om mij hiervan te overtuigen. Word ik dan nog depri? Dan wandel ik langs LEO 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>