Home2017 BlogsWat houdt mij van de straat? Log in

Comments

Wat houdt mij van de straat? — 2 Comments

  1. Bevestig op het hout kippengaas en je kunt er veilig lopen. Wij doen dit al jaren in onze tuin. Hebben het ooit in de jaren 70 gezien in Engeland. Wij zien het steeds meer toegepast worden in Nederland.

  2. Dat hebben wij overwogen! Dank! Het pad naar de vogelhutten bij het Zwanenwater hebben ook gaas. Geen kippengaas, maar langwerpig gaas, iets steviger dan kippengaas. We maakten een afweging, want je dekt maar een deel van het pad af. Is dat mooi? Ondanks het gaas, was het pad bij het Zwanenwater toch nog glad. Tellen we de meters op, dan is de voortuin 13 meter, het pad naast het huis 10 meter en het pad naar de Zuiderhaven 20 meter. We zouden dan ook nog de steiger over dwars moeten bekleden over ruim 7 meter boven en 7 meter beneden. Een Kärger dus. In twee dagen max heb ik met veel plezier (ik speel graag met water, de watertafel was mijn favoriet op de kleuterschool) de steigers weer groenvrij. De zon doet de rest. Ik kan na de volgende Noorwegen-periode de hardnekkigste stukken nog herhalen. Dan kan het fraaie roze bordje GLAD in één van de drie kisten op het erf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>