Home2018 BlogsOnze kist is er Log in

Comments

Onze kist is er — 2 Comments

  1. Wat een heerlijk vakantieverslag, sommige dingen herkennen wij van onze trip naar de US, bijv de epauletspreeuw 🙂 andere dingen zijn weer heel anders. Leuk om het zo mee te beleven. Voor onze foto’s heb je helaas facebook of instagram nodig, of natuurlijk een wandel/fietsdate waarbij we lekker verhalen uit kunnen wisselen .

  2. Facebook, Instagram…. dat wordt um dus niet in zowel Harco’s als mijn geval. Niks nieuws natuuuuuurlijk. Dus… een wandel/fietsdate is de fraaiste oplossing. Sportief, natuur, US-bekijken, een afzakkertje en bijkletsen. Half augustus e.v. kunnen wij onze kameel weer zadelen! Goed vooruitzicht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>