Home2018 BlogsGa van dat dak af! Log in

Comments

Ga van dat dak af! — 3 Comments

  1. Frits: Dat touw, voorzien van wat lussen… dat ligt op ‘t dak over de breedte voor het geval dat we schuiven. Niet om ons middel, want je zit geen minuut stil en schuift al weer verder. Het zijn geen oppervlaktes namelijk.
    Tjepje: het verfwerk bewonderen…dan is snelheid geboden, want ik ben nog twee weken thuis en dan zes weken in Noorwegen. Het is, vooral met dit mooie weer, schilderen onder druk. Ik wil namelijk graag de belangrijkste (verf)klussen gedaan hebben. Je weet maar nooit of het in augustus ook schilderweer is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>