Home2018 Blogs15 jaar geleden op Skylge Log in

Comments

15 jaar geleden op Skylge — 2 Comments

  1. Woow , dat verhaal van die luwte van dat containerschip kende ik niet .
    Wat een avontuur . Echt iets voor jou………….

  2. Harco en ik hebben aardig wat zeemijlen gevreten samen en dan is er nog wel eens wat te vertellen. Ik ben ook eens als enige vrouwelijke opstapper met een stel kerels langs de gehele Engelse zuidkust naar de Franse kust rond en onder Bretagne overgestoken. Spugend en kotsend op een steiger, toen we eindelijk aan wal kwamen. Maar het was een drijvende steiger, waar ik zo snel mogelijk op wou springen om vaste wal onder mijn voeten te voelen. Dat ding bewoog en hoe! Ik zat op mijn knieën te kosten met vier lachende kerels naast mij. Met lege maag de pub in en huppa, dan gaat het stekkertje er zo weer in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>