Home2018 BlogsDe tuin in gestuurd Log in

Comments

De tuin in gestuurd — 2 Comments

  1. Ad bilde 2 og 15. Det er den gamle skolen i Sollia. Det var der jeg gikk mine 6 første år på skole. Det er Jo på museet som nå eier det. Jo og jeg gikk i samme klasse.

    • Jeg snakket med Jo om det. Når vi har vart på konserten av Erik og Guren, ser jeg at du kjenner hverandre! Men jeg integrerer 😉 Jeg har møttet Jo på to konserter og på Krigsmuseet. Det var tredje gang. Men… når jeg skal til Vinje-konserten? Det er fjerde gang! O ja, bonden har ringt meg for å takke meg personlig! Det er den fjerde sau som dødet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>