Home2018 BlogsHistorische Noors-Duitse verzameling WOII Log in

Comments

Historische Noors-Duitse verzameling WOII — 2 Comments

  1. Mooie foto’s en tekst , Nardi.
    Indrukwekkend hé , zo’n oorlogsmuseum.
    Laten we hopen dat ‘t de laatste in Europa was …………
    Ciao…..Frits

  2. Ongelooflijk, wat deze man heeft verzameld aan zowel Noorse als Duitse kant. Hoeveel mensen hem daarbij helpen, spullen afstaan. Persoonlijke fotoalbums, medailles, kleding, maar ook waardevolle materialen. Het dringt goed tot je door, hoe primitief WOII nog was. Maar als ze moeten vechten in besneeuwde bergen, zou dat in een hedendaagse oorlog nog steeds zo gaan. De ski’s zijn moderner, maar daar houdt het wel op. Er hangen ook foto’s en toen ik die bekeek? Wat zullen die stumpers het koud hebben gehad! Ook de kleding en schoeisel zijn verbeterd, net als ski’s, maar dan nog. Koud blijft koud. Een nieuwe oorlog in Europa? Ik moet er niet aan denken!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>