Home2018 BlogsGillend om een adder Log in

Comments

Gillend om een adder — 2 Comments

  1. Bedwelmd op de ladder valt de buurman op een adder .
    Noorwegen…..levensgevaarlijk land , lijkt het wel !
    Pas je wel op ….hahaha

  2. Nou je het zegt… over gevaar gesproken: Ik las vanmorgen dat er jaarlijks 35 mensen in Noorwegen gewond raken door blikseminslag. Er zijn sinds 2000 vier mensen door de bliksem overleden.
    Ik kreeg vanmorgen een reprimande van een Nederlander, dat je in Noorwegen niet alleen op pad mag. Dat is inderdaad een fjell-regel. Maar… geen Noor die zich daar aan houdt. Ben je goed (professioneel) uitgerust, dan kan dat ook, afhankelijk van het wandelgebied. Ik zie vaker alleen-lopende mannen of vrouwen, dan een koppel. Kijk, Galdhøpiggen op Jotunheimen zal ik niet in mijn uppie beklimmen. Die hebben ze trouwens nét gesloten, hoor ik op de radio. Levensgevaarlijk op het smeltende ijs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>