Home2018 BlogsWH20 te koop: introductie Log in

Comments

WH20 te koop: introductie — 7 Comments

 1. Oeps dat is een hele overgang, we moeten maar snel afspreken met de joffers, veel te bespreken en nog even genieten van WH 20 en jullie voordat de drukke tijden aanbreken. Die tuin is zo verkocht, wat een mooie beelden, het huis lukt ook vast wel.
  Groetjes en tot snel🤗

 2. Hoi Nardi
  Aan de ene kant héél jammer dat jullie je leuke huis en prachtige tuin vaarwel gaan zeggen. Anderzijds snap ik héél goed dat Harco inmiddels schoon genoeg heeft van die enorme afstand tussen de WH20 en kantoor.
  Pavine had dat ook tot voor kort ( dagelijks 020-010 v.v. ) en was dat na een jaar hartstikke zat . We zijn benieuwd waar jullie terecht gaan komen .
  Voor EKIP wel jammer dat WH20 als “vluchthaven” dan voorbij is . hahaha

  • Wij ook. Eerst WH20 verkopen en dan gaan we ons beraden. Verhuizen is in mijn familie een “makkie”. Hoe vaak ik al verhuisd ben? Ik durf het niet eens op te schrijven. Er was een verhuizing bij, waarbij we om 12 uur ‘s middags klaar waren en aan de erwtensoep. Alles op zijn plek. Kwestie van organiseren, wat aardig in het Eshuizen-bloed zit. Mijn vader leefde toen nog en die “was er wel een beetje klaar mee, met het sjouwen met de drie piano’s van zijn drie dochters”. Een paar maanden na die opmerking overleed hij aan een herseninfarct op zijn 68ste. Was altijd dikke pret, ondanks dat verhuizen op de top 10 van streszszszsz staat.

 3. Hey Nardi
  Toch de knoop doorgehakt. Spannend. Nu naar Enkhuizen?
  Succes. We moeten vlug weer eens afspreken. Kunnen we de tuin nog een keer bewonderen.

 4. Uitnodigende verkoopsite op je blog. Zal waarschijnlijk niet lang duren voordat jullie een nieuwe stek moeten zoeken. Succes

  • De tekst op ons verkoopbord “Of klop aan” wordt spontaan opgevolgd. Zonder makelaar hebben we drie koppels over de vloer gehad. Grappig als je ineens in het Duits in eigen keuken wordt aangesproken. Vandaag kwam energielabel A binnen, dus… wij zijn er helemaal klaar voor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>