Home2018 BlogsZó word je Elite Plus Log in

Comments

Zó word je Elite Plus — 2 Comments

  1. voor mij hoeft dat reizen en vliegen al een poosje niet meer. Want wat zie je nu eigenlijk van het land waar je bent? Meestal alleen de route van en naar de luchthaven en het bedrijf wat je bezoekt. Drie jaar geleden 1 keer de luxe genomen om een extra nacht te blijven omdat ik dan een dagje Venetië zou kunnen doen. Maar voor de rest kunnen de luchthavenlobby’s en hotellobby’s me echt wel gestolen worden. Been there, done that. En reizen is idd vermoeiend maar dat beseft niemand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>