Home2018 BlogsWat doen wij op onze verhuisdag? Strandwandelen! Log in

Comments

Wat doen wij op onze verhuisdag? Strandwandelen! — 4 Comments

 1. Hoi Nardi

  . Moet best een beetje vreemd gevoel zijn .
  Huis leeg , spullen weg , maar hoofden vól met toekomstverwachting , verhuis sores , Noorse klussen enzo.. Komt allemaal goed …………………
  Keep the spirit high ………………

 2. Met die spirit komt het goed, hoor. Het is een onwerkelijk gevoel, alsof wij voor de zoveelste keer naar Noorwegen op vakantie gaan. Maar… we gaan niet terug, deze keer enkele reis. Dat dringt de komende weken vast door.

 3. Zeg nooit nooit….
  Wij gingen in 2002 met hebben en houwen naar de Gers in la Douce France, met de afspraak:” als een van ons twee heimwee krijgt gaan we terug…In 2014 kwamen we terug, heimwee over, maar lastig wennen!de opmerking van een vriendin:” Je bent niets voor niets in Nederland geïncarneerd heeft veel indruk gemaakt.
  Bijzonder hè, zo heeft ieder z’n eigen proces, volg je hart dan is alles
  ockee!
  Bon voyage en vooral veel pret samen, where ever you go!💝

 4. niet = niet en niet is niet nooit…echter… er zijn ook mensen in een verkeerd lijf geboren, die zich om laten bouwen. Wij hebben al meer dan 20 jaar het gevoel, dat wij in het verkeerde land bivakkeren. De tijd gaat het uitwijzen. Wij hebben onze bovenkamers op “genieten in Noorwegen” gezet. Een heerlijk vooruitzicht 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>