Home2018 BlogsBeneden hangt Log in

Comments

Beneden hangt — 2 Comments

  1. Fijn dat de brief/kaart is aangekomen en dat jullie al zo ver gevorderd zijn met uitpakken en inrichten. Het ziet er gezellig uit. Succes met de paperassen. Heb je al tijd gehad om een pepperkakehus te maken of doe je dat later in december?

    • Het liefst zou ik nu naar Bergen rijden, waar het Pepperkakeby is gebouwd. Inspiratie opdoen. Ik heb nog een huis staan op Solhaug. Of ik hier nog ga bakken? Of op Solhaug? We hebben nog niet één dag op onze billen stil gezeten… Maar er komt ergens wel bakwerk. Ik heb ook nog visnetten uit Den Oever meegenomen en kan daar weer hartjes mee maken. Zijn de stofwolken net wat opgetrokken (inhuizen en gordijnen naaien) en dan weer glazuur maken met poedersuiker… wordt vast vervolgd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>