Home2018 BlogsBodemloze put Log in

Comments

Bodemloze put — 7 Comments

  1. Oef hé, welcome to Norway, kassa! Ik begrijp dat jullie een nachtje gaan wakker liggen/slapen om dit rouwrandje te verwerken. Sterkte met de beslissing! Dat wordt in ieder geval véél bier brouwen…

  2. Kijk, Marco, dát is een opbeurende reactie. We konden er vanmorgen hartelijk om lachen in de badkamer, terwijl het biervat er nog lekker pruttelt. We kregen van Peter en Yvonne Tack een mooie kaart: “If you van dream it, you can do it”. We willen aan die droom vasthouden. We weten dat het verwezenlijken van deze droom “niet voor niks komt”. Er staat letterlijk en figuurlijk een prijs tegenover. Dat hebben we ingecalculeerd. Het bedrag voor de invoer is een zure appel, heel veel geld. Maar de VW-bus komt in onze droom voor, want we kunnen, zonder de lange afstand NL-NO, overal vrij kamperen. Zowel ‘s winters als zomers! Doorbijten dus en slikken. Harco heeft er inderdaad een nacht van wakker heeft gelegen, omdat we nu wel héél zeker willen weten dat we de juiste procedure doorlopen. Er staat namelijk veel geld op het spel! De zon schijnt. We gaan voorwaarts!

  3. Hi Harco en Nardi, dat is idd slikken, slikken en nog een keer slikken. Maar als het betaald is en je geniet weer van het rondrijden in Noorwegen dan weet je ook waarom je het gedaan hebt. Maar….. zuur geld is het wel.

  4. Inderdaad, Henny, het is zuur geld. Jullie reactie steekt een riem onder het hart, net als deze, die via mail binnenkwam: “Tja, even flink doorbijten in die zak met zure appels…
    En daarna heb je weer een prachtige bus om van het vrije leven te genieten.
    En misschien nóg een troost…al die noren die zo’n lompe witte camper hebben, die kunnen niet op die mooie hobbelige bospaden en zo blijft de vrijheid voor jullie neergelegd!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>