Home2018 BlogsGezakt voor de inburgeringscursus Log in

Comments

Gezakt voor de inburgeringscursus — 2 Comments

  1. #foto 5: je hebt dus matkoppen en glanskoppen, slechts te onderscheiden door een laagje vernis. En dan is er de zwarte mees, die een wit achterhoofd heeft (vrij naar de anwb-vogelgids). En stilzitten doen die jongens niet. Dan is de dompap tenminste onmiskenbaar. Bij mij zit er vaak een grote zwerm eksters, die in één klap de hele plank leegvreten en alle mezen de stuipen op het lijf jagen. Misschien is zo’n rood huisje wel eksterproof?

  2. Matkoppen, Glanskoppen… ik leg het ANWB-vogelboek nu maar onder mijn kussen! Als je naar Europris rent, vind je misschien nog zo´n huisje. Super handig. Dak open, zaad er in en daarna blijft het droog. Geen lol aan voor Eksters, teveel moeite om door een klein gat zaad te pikken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>