Home2019 BlogsMink, uitgeschreven en doorgaan Log in

Comments

Mink, uitgeschreven en doorgaan — 2 Comments

  1. Leuke omgeving waar jullie nu wonen. Er is genoeg te zien en te bewandelen. En vanaf nu ook echt geëmigreerd, nu jullie huis overgeschreven is naar een nieuwe eigenaar. Enne…… standaard die brodders meenemen hoor. Spekglad zo zonder.

  2. Die brodders zijn een uitkomst. Vandaag een stukje Kyststi gelopen, op brodders! Vermoeiend lopen hoor, die ijzige paden! De buurvrouw was ooit uitgegleden over dergelijk ijs. Gaat simpel, gevolgen niet zo simpel: gecompliceerde polsbreuk. Fors litteken.
    Ja, we wonen nu niet meer in Nederland. We hebben er gisteren bij stil gestaan met een glas wijn, want we zijn hier al een paar maanden en het lijkt dan geen mijlpaal meer. We hebben getoast op onze Noorse toekomst 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>