Home2019 BlogsRondje Bjerkøya Log in

Comments

Rondje Bjerkøya — 2 Comments

  1. <ooie boomvoet op foto 19. Deze vorm hebben we als steenstuk voor een familiegraf gezien op Tjøtta. Daar had ik een foto van gemaakt omdat het zo'n bijzondere vorm had.

    • Het voordeel van Paparazzi zijn is, dat ik beter leer kijken. Dan zie je de gekste dingen. En het blog doet ook veel. Ik denk altijd in mijn achterhoofd “daar kan ik iets mee!” We kijken ´s avonds altijd even naar het laatste blog. Een mooie dagafsluiting. Voor mij is het gewoon mijn dagboek. De zoekfunctie op het blog werkt perfect, waardoor ik bijv. DNT-hutten en routes terug kan vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>