Home2019 BlogsYR.NO doet wat het belooft Log in

Comments

YR.NO doet wat het belooft — 2 Comments

  1. Die foto in een eerder blog, waren boten over het Drammensfjord. De vaarweg wordt opengehouden. Drammen is afhankelijk van de scheepvaart, vooral met aanvoer van nieuwe auto´s! Ik ben aan de slag gegaan met een blog over ijs, ijsvorming en schaatsen of te ski over het ijs. Een “project” waar wat tijd in gaat zitten, maar dat komt er aan. Op het Drammensfjord ligt langs de kanten ijs. De schotsen kunnen mega dik worden, maar dichtvriezen en schaatsen? Ik ben maandag weer te ski over Svartevannet gegaan. Dat is erg leuk om te doen. Vandaar dat ik nu broed op een ijsblog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>