Home2019 BlogsCamera in twee stukken / brukket kamera Log in

Comments

Camera in twee stukken / brukket kamera — 10 Comments

 1. Wat naar voor je Nardi, maar wat fijn dat je niet zoals meestal alleen was. De beschadigde camera is triest, vooral voor je trouwe lezers, even behelpen met een telefoon😏 misschien valt er nog wat te repareren. Sterkte met je geschaafde toet en doe het maar even rustig aan🥰 groetjes Ine

 2. Dank je! Ik heb een dagje “zitten op mijn krent”. Hoewel, vanmorgen naar de kaasmakerij in wording op Sollia geweest en foto´s met mijn mobieltje gemaakt. Harco neemt een nieuwe Olympus mee komend weekend, de ongeloooooooflijke lieverd! Verzekering? Helaas pindakaas. Het is “uflaks” / domme pech en dat valt buiten de Noorse verzekering. We gaan ons als de hazen verdiepen in verzekeringen, want dit is een te duur “grapje”!

 3. Hoi Nardi, Ik hoop dat je geen last overhoudt aan je val en dat je binnenkort weer volop mooie foto’s kunt maken met je nieuwe camera en vrolijk kunt lachen naar de camera. Hartelijke groeten, Marjan

 4. Tusen takk! Die camera waarin ik weer kan lachen komt morgenavond met Harco deze kant op. Dan vergeet ik vast alle lichamelijke ongemakken. Ben “moeders mooiste” niet bepaald op dit moment. Gelukkig viel het skiën mij vandaag alleszins mee! Ik was bang dat ik verkrampt mijn langlaufcarrière zou vervolgen… Een wonder dat mijn botten heel zijn! Super mazzel gehad! De camera heeft de klap opgevangen, arme ding 😉

 5. Oef, wat een schrik! Gelukkig alleen maar schrik en schaafwonden…..
  op het Wierhooft staan de sneeuwklokjes in bloei en de narcissen bijna… Dit weekend maar eens ontkruiden, want dat lijkt altijd te groeien..

 6. Ha Annemiek, Inderdaad alleen maar de schrik in de benen en geen botbreuken! Pas op met het onkruid… dat gras langs het ingangspad? Dat kunnen de Blauwe Druifjes zijn waarvan het blad al opkomt. Er staan erg veel bollen in de tuin: Tulpen, Narcissen, Hyacinten, allerlei soorten Alliumbollen, verschillende soorten Blauwe Druifjes etc. Ik heb vaak genoeg met een sip gezicht met een bol in mijn handen gestaan…

 7. Dank! De dag erna was ik nogal gehavend, maar inmiddels zie ik er weer bijna normaal uit. Ongelooflijk, want ik heb nogal een geschiedenis met ontstekingen. Ik heb er in de hut ouderwetse jodium op gegoten. Dan maar een rood gezicht! Daarna paar keer per dag met Nestosyl gelei behandeld. Dat remt ontstekingen en werkt verzachtend. Gelukkig kwam er nog een mooie skidag na, zodat ik de schrik uit de benen kon skiën! De nieuwe camera is net losgelaten op WK klassieke skirenn van de heren. Super spannend. Dat konden wij in Nederland nooit ontvangen. Nu zaten wij te wippen op het puntje van onze stoel! Geniet van onze geboortegrond daar in Twente!!!

 8. Potverdorie, dat was schrikken. Jammer van de camera maar dat is maar materiaal. Zelf goed blijven is hoofdzaak. Ik zou bijna zeggen “spijkerbandjes”, maar die zijn natuurlijk niet van toepassing wanneer je skiet. Volgende keer iets rustiger.
  Hartelijke groetjes
  Christa en Wilco

 9. Zeker schrikken! Harco, Marco en ik hebben dezelfde ski´s. Met ingebouwde vellen er in. Maar niks helpt tegen ijs, helaas. Een goede tip dus! Ik doe de volgende keer als het zo ijzig is, brodders om de ski´s! Nieuwe Nederlandse uitvinding: brodder-ski´s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>