Home2019 BlogsSopp tur Log in

Comments

Sopp tur — 2 Comments

  1. Top dat je met een paddestoelendeskundige op stap bent geweest. Hier begint een nieuwe hobby en veel studeren. Ik zal je een en ander toesturen. Ik wist niet dat direct onder de sneeuw vandaan al zoveel sopp leven zit. Dacht altijd dat dit typisch een herfst gebeuren was. Veel plezier

  2. Er bestaat “vintersopp”. Misschien ken je ze wel, van die lieve kleine paddenstoeltjes met die smalle pootjes en die kleine platte mutsjes. Nou, dat is vintersopp die eetbaar is, maar op deze sopptur niet in beeld komt! Linda en haar man lijden dit weekend honger 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>