Home2019 BlogsKyststi in de overgang Log in

Comments

Kyststi in de overgang — 2 Comments

  1. Mooie tocht. Valt nu wel mee met de hoeveelheid sneeuw die er bij jullie ligt, dáár. Het kan levensgevaarlijk zijn, zo’n sneeuwlaagje boven een verijsde sneeuwlaag. Spiegelglad!!!! Hou die spijkers er altijd onder.

  2. Die brodders? Die zitten standaard in ons rugzakje. Inderdaad levensgevaarlijk, dat ijslaagje onder de sneeuw en bevroren sneeuw is al geen haar beter! We hebben inmiddels genoeg gipsverhalen gehoord. Het sneeuwt vandaag, maar niet genoeg om weer te skiën hier. De winter duurt nog een paar maanden…. dus wie weet. Anders weer een lang weekend naar Solhaug!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>