Home2019 BlogsEen hele kleine Klæbo in spe! Log in

Comments

Een hele kleine Klæbo in spe! — 4 Comments

    • Vandaag mailde een Svelvikse, dat zij de hele dag te ski is geweest, terwijl Harco en ik dachten, dat het weer ff gedaan is met de skipret! Maar boven in de bergen hier, vriest het nog wél. Dus… Eind volgende week weer naar Solhaug. Daar ligt sneeuw tot Pasen of langer….

  1. Erg leuk om die kleintjes te zien. ‘Jong geleerd…..’, ‘met de paplepel……, zoals de ouden zongen…’ ‘de appel valt niet ver….’. enzovoort!

  2. Ik skypte net met mijn kleindochter van bijna 3 jaar. Ik loop naar buiten met de telefoon en laat Bo de sneeuw zien die hier (nog) ligt. Zegt Bo tegen pappa Thomas: “Ik wil naar oma toe!”, toen zij de sneeuw zag. Oma komt eerder naar Bo toe, want ik ben van 10 t/m 14 april in Nederland, om de 13e april Bo´s verjaardag te vieren. Op zolder staat bij hun al een poppenhuis, dat ik nog in Nederland in elkaar heb geknutseld. Je hebt dus gelijk: die appel….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>