Home2019 BlogsLunsj op Bergerbukta Log in

Comments

Lunsj op Bergerbukta — 2 Comments

  1. Mooie plaatjes Nardi.. en vlakbij..
    Even wat Technisch
    Op je website had je voorheen dat je nieuwere en oudere berichten kon aanklikken, en zo verder scrollen naar de volgende..
    maar die zijn nu verdwenen?

  2. Harco is aan´t werk met deze (nieuwe) fout. Een (nieuwe) bug in het programma. Als je thema´s aanklikt in de blauwe, horizontale balk met namen als “bloemen, vogels e.a. dieren, Noorwegen /in de zomer / in de winter”? Dan kom je wél in de oudere blogs terecht en werkt het terugbladeren prima. Maar als je de thema´s met die foto´s links en rechts van het blog aanklikt? Dan zie je slechts een aantal, meest recente blogs en kun je blijkbaar niet meer terug bladeren. Als je echter onder de meest recente blogs kijkt naar 1,2,3…124, 125, dan kun je ook alle oude blogs zien, maar die zijn dan niet gesorteerd op thema! Kortom: het terugbladeren werkt via de blauwe, horizontale balk boven in het scherm of helemaal onderaan de laatste blog bij de cijfers 1,2,3,…124, 125. Via de foto´s… werk in uitvoering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>