Home2019 BlogsNext to Normal Log in

Comments

Next to Normal — 2 Comments

  1. OMG!!! Jij zingen???
    Dat is een unicum in onze familie!
    Ik ben zelfs nog nooit zover gekomen dat er uitgevogeld kon worden of ik een alt of bas of bariton ben….
    Iedereen loopt hard weg voordat er überhaupt een oordeel geveld kan worden!

  2. Ik vertelde de dirigent, dat ik thuis niet mocht zingen. Zelfs niet onder de douche. Ze werd nog boos ook op mijn “thuis”. “Iedereen kan zingen!”, zei ze. En ze heeft gelijk. Het hoeft niet mooi te klinken, net als mijn pianospel. “Als jij er maar lol in hebt”, zie mijn pianostemmer altijd! De doorsnee Noor (dan heb ik het niet over de topsporters en andere toppers) is gericht op samen, gezellig. De kwaliteit komt daar achteraan. Dus… wie weet eindig is nog in een koor. Altijd gewild!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>