Home2019 BlogsSompige boswegen naar Tofte Log in

Comments

Sompige boswegen naar Tofte — 2 Comments

  1. Wat een held, om in het vroege voorjaar al zo’n fietstocht te ondernemen. Die toppers op foto 38 – 40 van jou zijn brilduikers!

  2. Tusen takk! Blijkbaar over het hoofd gezien in de ANWB vogelgids… ik blijf een vogelkenner van de koude grond. Vergeet hem nu niet meer, want die witte vlekken en die dwarsstrepen zijn kenmerkend! Ik zit hier wat meer aan de kust dan jij. Zelfs de binnenweg is sneeuwvrij, maar je zakt er met de banden in weg! Kledder. Zodra je van de weg af loopt, zoals bij de schietclub, sta je op het aangestampte pad tot in de enkels weer in de sneeuw. Naast zo´n pad ligt best nog veel sneeuw. De hoeveelheid is sterk verschillend! In Tofte is het nagenoeg sneeuwvrij, net als hier in Svelvik. Zout water doet een boel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>