Home2019 BlogsSamle vill-søppel / Zwerfvuil verzamelen Log in

Comments

Samle vill-søppel / Zwerfvuil verzamelen — 2 Comments

  1. Om triest van te worden, al die zooi. Dacht eerst dat Noorwegen een schoon land was. Moet ik helaas bijstellen. Ze laten werkelijk álles en óveral uit hun handen flikkeren. Schórem. Autoraampjes worden opengedraaid alsof het een luik is van de afvalcontainer – maar dan uitwendig, buiten de auto. De wereld verrotzooit dankzij onze medemens. En daar mogen wij dan weer een goed gevoel van krijgen door het weer op te ruimen.

  2. Ik hoor de Noren zomer 2018 nog klagen over de ongelooflijke puinhoop, die toeristen achter zich laten op de Lofoten (waarbij ik dank denk: maak er voldoende toiletten, vuilnisbakken, als je zoveel toeristen aantrekt! en denk dat niet dat het allemaal buitenlanders zijn, want dat is niet zo!). Na een middag op Grunnane ben ik mij het laplazerus geschrokken. Inderdaad: ijspapier en McDonalds-bekers (met plastic dop) liggen voor het oprapen. Je zag dat de bus vol zat, van slechts dát stuk Grunnane voor ons huis! De pottipot staat er nog, helaas….Toch ga ik maar door met goede gevoelens verzamelen. Zondagmiddag 13 uur verzamelen in sentrum Svelvik voor gezamenlijk verzamelen. Weet je? Die kinderen die vrijdags staken??? Die kunnen véél beter met plastic zakken en handschoenen hun tijd op vrijdag vullen. Een rondje rond ieders woonplek is al voldoende. Milieu begint niet vanuit de mond, maar door handen te laten wapperen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>