Home2019 BlogsFrivillig på Vassås Log in

Comments

Frivillig på Vassås — 2 Comments

  1. Hi Nardi, ik verdenk je ervan dat je ons Noors wilt leren lezen, tweetalig is bij de foto’s ook weer niet altijd nodig.
    Bij deze foto’s vermoed ik dat Harco nu ook is ingelijfd bij de vrijwilligersclub😉

    • Hahaha, nee hoor, Harco is niet ingelijfd! Vassås is vrijwilligerswerk voor een andere groep, namelijk gepensioneerden die er dagelijks staan te hameren. Vassås is daarnaast een ontmoetingsmogelijkheid die het Røde Kors benut om verschillende culturen bijeen te brengen. Harco had gevraagd of hij er mocht klussen, want op zijn krent zitten is niet zo zijn ding. Nu zie je in de praktijk dat er een leuke klussendag is ontstaan. Wij gaan graag naar die ontmoetingen, want het zijn leuke Svelviknaren die er komen en die zich ontfermen over immigranten. Wandelaars stoppen spontaan en eten en drinken mee. Precies de bedoeling. Zie ook https://www.nardieshuis.no/2019/06/01/sorry-abonnees/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>