Home2019 BlogsMeer dan 25 verhuizingen / 26. flytting Log in

Comments

Meer dan 25 verhuizingen / 26. flytting — 7 Comments

  1. Hopelijk de laatste verhuizing? Het gaat best snel met inpakken. Als een geoliede machine! Volgend weekend naar de hut, want anders heeft Harco dit jaar helemaal geen vakantie! Het weekend daarna vlieg ik op en neer naar de 1e verjaardag van kleinzoon Mink. Ik slaap twee nachten bij David. Hij is uit Toronto een maand in Nederland. Dat komt dus hartstikke goed uit. Wel hectisch, midden in de voorbereidingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>