Home2019 BlogsMaandag pakdag / Mandag pakkedag Log in

Comments

Maandag pakdag / Mandag pakkedag — 2 Comments

  1. 99% is ingepakt. Ik moet nu de dozenlijst in Excel aanpassen, die we voor de verhuizing buiten Europa moesten maken. Ik herbruik die dozen. Wat er op staat aan nummer, zit er niet opnieuw in. Zo’n paklijst is handig, kost tijd, maar dan weten we straks precies waar iets inzit en waar we om zitten te springen. Je zoekt in Excel, zoekt de doos op en hebbus! Nu roepen we: doos 33! Dat is de doos die overal de schuld van krijgt als iets zoek is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>