Home2019 BlogsBBQ en klussen / Grill og småjobber Log in

Comments

BBQ en klussen / Grill og småjobber — 4 Comments

    • Dank je! De komende blogs gaan waarschijnlijk alleen maar over klussen op Revefaret! We zitten in een overgangsfase en weten niet precies wanneer we helemaal overgaan van Strømmveien naar Revefaret. Eerst het woongedeelte en onze slaapkamer schilderen enzo!

  1. Die BBQ, wát een gaaf ding!!!
    En verf miet teveel anders hebben we straks niks meer te doen….😂😂

    • Vreselijk toch, dat roze gevaarte?! De bbq-plagerijen tussen Harco en zijn collega’s zijn nog niet geluwd. Vandaar dat ik deze foto maakte en aan collega’s heb gemaild. Hebben ze bij AVINOR wat te gniffelen. Er blijft schilderwerk genoeg over! Helaas… Misschien is het een mooie nazomer en kunnen we de bruine randen aan de buitenkant wit maken. En de kozijnen binnen popelen ook nog. Die smeken om villahvit, halfmat. Drie liter staat te springen om geopend te worden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>