Home2019 BlogsRichting hal / Mot entré Log in

Comments

Richting hal / Mot entré — 2 Comments

  1. Ik neem aan dat jullie niet overal een schuurpapiertje over gehaald hebben? Zelf heb ik destijds Kraftvask gebruikt als voorbehandeling, reinigt en ontvet. Wel naspoelen, dus ook veel werk maar geen stofbende, wel zwart water..

  2. Nee, schuurpapier komt pas uit het vat als de sponningen aan de beurt zijn met dezelfde kleur, maar dan niet mat maar halfmat. Wij gebruiken een speciale stok (kost gaat voor de baat uit) van Jordan waar een plat vlakje op zit en op dat vlakje passen speciale doekjes. Met deze (natte) doekjes kun je plafonds en muren e.a. schilderwerk afnemen en dan is het schilderklaar! Wij gebruikten ook Kraftvask voorheen, maar deze doekjes van Jordan voldoen net zo goed. Er zitten er een paar in 1 pakje. We plakken het zakje weer goed dicht, zodat de andere doekjes nat blijven. Die stok (alle kanten op beweegbaar) en die doekjes? Een uitvinding voor iedere schilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>