Home2019 BlogsGat in muur / Hull i veggen Log in

Comments

Gat in muur / Hull i veggen — 8 Comments

    • Nee, dit is een vedovn. Zie mijn blog van de 15e. Houston!!! Die pellet combi ved komt nog, maar die wordt in Noorwegen alleen maar gelever vanuit Oslo.

  1. Hei! Gleder meg veldig mye til å besøke dere. Følger med på framdriften. Det blir så fint.
    Stooooor klem 😘😘😘😘

    • Wil jij de hele grooooooooooote grap weten!!!!!?????? De linkse schoorsteen zit verstopt! Het is mogelijk, dat de 1e bewoner dit gedaan heeft, zodat hij minder belasting voor schoorstenen moet betalen. Hij heeft misschien de pijp dichtgemetseld. RAMP. De schoorsteenmeneer komt morgen (zondag) voor inspectie op het dak. Hij is namelijk nu, als echte Noor, in zijn hutje….

  2. Dat worden straks uren gezellig bij de kachel zitten. Top. Mooie kachels trouwens ook, en hout zat in Noorwegen. We hebben heel wat omgevallen bomen gezien die gewoon blijven liggen. Even de houtzaag meenemen.

  3. We hebben met Marco een keer een boom opgehaald in het bos, die hij daar gekocht had (zomaar meenemen kun je niet maken hier). Die hebben Harco en Marco in stukken gezaagd en toen met twee auto’s terug gereden naar zijn huis. Die boom was geveld door een Bever. Dat knaagstuk staat nog steeds bij ons op de vensterbank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>