Home2019 BlogsPlons is water / Plask er vann Log in

Comments

Plons is water / Plask er vann — 2 Comments

  1. Ja, we wonen prachtig in een hele mooie omgeving. We knijpen ons zelf af en toe en zeggen dan: ‘We mogen hier blijven!’. Noorwegen is een fantastisch land. Toevallig sprak ik gisteren een lange afstandzeiler, die genoeg natuurschoon heeft gezien en opmerkte: ‘Maar Noorwegen blijft boven aan de lijst staan!’ Deze week zit ik op Solhaug. Heb gewandeld bij Friiswegen. Ongelooooooflijk ruig en mooi daar. Heb domweg te weinig tijd om de foto’s in een blog te zetten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>