Home2019 BlogsAduro på plass / op z’n plek Log in

Comments

Aduro på plass / op z’n plek — 2 Comments

    • Een pallet met pellets in de garage en gisteren weer hout gesorteerd. Aduro hybride brandt af en toe beneden, zodat het iets wordt opgewarmd in huis. Het is ‘s nachts 9 graden, dus een opwarmertje kan best om de botten in gang te krijgen 😉 Volgende project: houtbodje achter de garage, zodat hout een jaar kan liggen, voordat het de garage in mag en dan de kachel boven in of in de hybride. Boven brandt de kachel alleen nog voor de gezelligheid. Soort meltdown van ons…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>