Home2019 BlogsÅpning Vassås / Opening van Vassås Log in

Comments

Åpning Vassås / Opening van Vassås — 4 Comments

    • De hut ziet er zowel van binnen als van buiten super mooi uit! De afwerking… daar kan een menig timmerman nog een puntje aan zuigen! We hebben vanavond onze donatie gedaan: ingelijste foto’s opgehangen over het bouwproces en de functie van de hut. Dat was ff een klus! Ik opperde donderdag om wat foto’s op te hangen aan de muren… daarna hebben Harco en ik ons een slag in de rondte gewerkt. Resultaat is leuk: de bouwers hadden het er meteen over: weet je, toen en toen….

  1. Dit is een voormalig woonhuis van arbeiders die daar woonden. Het is vanaf een paar stenen, overgebleven van het fundament, weer opgebouwd door vrijwilligers en vrijwillige donaties. Die kerels hebben heel hard gewerkt. De hut ligt ten noorden van ons in de bergen bij Ebbestadvannet. Dat meer kun je met Google Maps vinden. Weet jij waar wij vandaag zijn, in feestkleding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>