Home2019 BlogsBever Log in

Comments

Bever — 2 Comments

  1. Wij zijn een paar jaar geleden al kamperend met de bus in een Noors bos (where else?) geweest, toen moest ik er uit om de bomen van de weg te schuiven! Volledig gesneuveld. Niet alleen onder aan de bomen, maar ook een meter hoog. Luguber gezicht. Die Ed en Willem waren een partij druk geweest! Het zijn fantastische bouwers! We hebben aardig wat dammen gefotografeerd, zo ingenieus! Midden in het dorp zitten bevers, bij mijn besøksvenn (de dame die ik wekelijks bezoek) een dorp verder op zit er ook een heftig te bouwen. Zooooo spijtig dat er vallen worden gezet of dat er een Noor komt, groen uitgedost, en zo’n bever een schot hagel geeft. Ik ben in staat om een foto van een gekapt bos naast zo’n val te zetten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>