Home2019 BlogsLanglaufen / Å gå på ski Log in

Comments

Langlaufen / Å gå på ski — 2 Comments

  1. Geinge poppetjes. Inderdaad straks lekker op de ski’s in het wondermooie landschap. Hier in Nederland op het ogenblik aardig wat water.

    • Je appte, dat er in Tromsø zo veel sneeuw is gevallen (70 cm) sinds de laatste 98 jaar!!! Er is inderdaad veel gevallen daar en extreem vroeg. Allemaal blije Noren te ski! Hier ligt er niet zo veel, ik denk 5-6 cm in een dag, maar ook erg vroeg. Het gaat weer licht dooien, dus het blijft vast niet overal liggen hier. Het maakt wel 2-3 graden uit tussen Mariås (hoog gelegen wijk in Svelvik waar wij wonen) en het centrum! Terwijl wij vandaag naar de klussenwinkel waren, hebben twee buurmannen onze brøyter aan de praat gekregen. Verrassing! De lieverds. We hebben een mega machine bijgeleverd gekregen bij het huis. Nu weer wachten op nieuwe sneeuw. Want alleen de oprit kostte mij vanmorgen meer dan een uur sneeuwschuiven met de hand….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>