Home2019 BlogsØlprøving / Bierproeverij Log in

Comments

Ølprøving / Bierproeverij — 2 Comments

    • Best wel toch? Harco heeft er een mooi drama van gemaakt met zijn hoofd op tafel. Nu zaten er nog aardig wat doppen op flessen, dus dat moede hoofd is zwaar overdreven 😉 Randi brouwt verschillende soorten bier. Vroeger helemaal van de start af, maar ze is nu 75 jaar en vindt het welletjes. Ze is van haar geloof afgestapt en koopt van die kant-en-klaar-pakken-bier-brouwsel. Dát moesten wij proeven! Zij is zelf niet tevreden, Thor Arne en wij vonden het prima bier. Op de benenwagen terug de berg op naar Mariås. We moesten er wat voor over hebben 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>