Home2019 BlogsHerinneringen / Minner Log in

Comments

Herinneringen / Minner — 4 Comments

  1. Ja ik herken de popjes en de glazen nog. En het was / is leuk om een boom in het wild te scoren natuurlijk.
    Gezellige feestdagen.

    • Het is al weer twee jaar geleden dat jij op Solhaug was! Wat vliegt de tijd en wat is er dan veel gebeurd in die tussentijd!! Leuke herinneringen komen boven, toen ik de poppetjes en de glazen uitpakte, die in een berg papier zorgvuldig hier lagen opgeslagen. Deze dingen blijven hier. Dat geeft een extra tint aan Solhaug met Kerst! Jullie ook fijne decemberdagen!

    • Dat denk ik ook! Ik hoor ‘oude oma’ lachen en denken: ‘Ze hangt haar eigen koekjes weer op!’ Aandoenlijk om die tussen de kerstspullen van meer dan 60 jaar oud, tegen te komen. Keurig in keukenpapier verpakt en beschermd tegen het breken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>