Home2019 BlogsVeslefjellet og/en Veslefjellbua Log in

Comments

Veslefjellet og/en Veslefjellbua — 4 Comments

    • Dank je wel! Bijna eng, zo mooi is het nu. Al bij een beetje vorst variëren de kleuren van diepblauw tot roze en paars. Oranje waar de zon weg zakt. Vandaag zat Venabygd potdicht met mist! Dat blog komt nog. Zijn we uitgeweken langs de Atna. Ook weer mooi. Van die zwart-wit beelden. Hopelijk is het met Kerst droog in Alkmaar!

    • Wij staan ook vaak ff stil. Om gewoon rond te kijken. Wij voelen ons gezegende mensen, dat wij hier kunnen langlaufen en van zoveel moois kunnen genieten! De Noorse Toeristvereniging (DNT) wil graag mijn foto’s van hun nieuwe hut gebruiken. Ik natuuuuuurlijk apetrots, maar DNT heeft gelijk! Het was een bere mooie, zonnige dag! Gewoon een ‘plaatje’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>